Open opleidingen

In 2019 zijn we begonnen met het aanbieden van open opleidingen voor iedereen die vanuit het systeemdenken en systemisch kijken wil kunnen interveniëren in organisatiesystemen. We hebben de Workshop Systemisch Interveniëren  voor een gedegen eerste indruk. We hebben Interveniëren met Impact en Interveniëren voor Leiders voor die professionals die vanuit inzicht in de zogenaamde ‘onderstroom’ functionele interventies willen doen die de organisatie versterken omdat ze belemmerende patronen doorbreken.
Deze materie vraagt blijvende reflectie en oefening. Voor de deelnemers die een leergang bij Tachles gevolgd hebben bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een Doorgaande Lerende Supervisiegroep.

Workshop Systemisch Interveniëren

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die zich (nader) wil oriënteren op systeemdenken en systemisch kijken als ingang voor interventies die werkelijk werken. Wil je kennismaken met het gedachtengoed en meteen concrete handvatten krijgen om mee te werken, dan is deze workshop een aanrader. Wil je bovendien verkennen of onze opleidingen Interveniëren met Impact of Interveniëren voor Leiders aansluiten bij je ontwikkelbehoefte, dan geeft deze workshop hierop meteen de antwoorden.

Meer informatie

Interveniëren met Impact

Om werkelijk verschil te kunnen maken in je team, afdeling of gehele organisatie, is het belangrijk om inzicht te krijgen in wat er zich onder de oppervlakte afspeelt. Interveniëren met impact biedt professionals handvatten om deze onderstroom zichtbaar en bespreekbaar te maken. Met dit inzicht worden interventies ingezet die effect hebben. Deze opleiding laat zien hoe.

Meer informatie

Lerende Supervisiegroep

Tachles biedt met de lerende Supervisiegroep voor Interventionisten alle oud deelnemers van Interveniëren met Impact een platform om te blijven investeren in de eigen professionele ontwikkeling. We werken 4 x per jaar 1 dag met elkaar samen om onze vaardigheden als interventionist aan te scherpen en onze inzichten in systeemdynamieken ter verbreden en te verdiepen.

Meer informatie