Tachles bij RTLZ

Over samenwerken begeleiden in het programma ‘De Nieuwe Economie’.

Het grootste probleem met samenwerking? We zetten mensen bij elkaar die professioneel, volwassen en vakbekwaam zijn en verwachten dat ze kunnen samenwerken om resultaat te behalen. Als dit niet lukt gaan teamcoaches of leidinggevenden zelf ontzettend hard werken voor dat resultaat. De verantwoordelijkheid van het team rust op je schouders.

Leer systeemdenken praktisch toe te passen, uit te zoomen en te kijken naar een groep als een soort levend geheel. Als je dat goed snapt, krijg je een ander instrumentarium in handen om interventies te doen en laat je het systeem resultaat behalen.

Benieuwd hoe je systeemdenken het beste kunt toepassen? Volg de RTLZ videoreeks waarin Jobbeke de Jong je meeneemt in de meest voorkomende problemen en tips omtrent het begeleiden van samenwerking.

Tachles-Opleidingen-in-Interventiekunde-of-maatwerk

Bekijk de videoreeks

Masterclass Interventiekunde

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Voel je dat je een volgende stap in je ontwikkeling wilt zetten om jouw potentieel veel effectiever in te zetten? Schrijf je dan in voor onze Masterclass Interventiekunde.

In de Masterclass leer je:

  • Hoe je taal geeft aan wat je ziet en voelt zonder dat het zweverig wordt;
  • Hoe je adresseert wat iedereen al lang weet en voelt, maar wat niemand uitspreekt;
  • Hoe je zorgt dat de energie in het team richting taak gaat in plaats van richting onderling gedoe;
  • Hoe je zowel de bovenstroom en onderstroom gebruikt middels de 4 interventiezones als fundament onder een veilige, resultaatgerichte samenwerking.

Om het potentieel van de masterclass optimaal te benutten werken we met kleine groepen dus het aantal plaatsen per masterclass is beperkt.

Online-Masterclass-Interventiekunde-met-Herman-Cornet