Circle of Excellence Level 1

Advanced System Intervention Method

Begeleid de meest succesvolle samenwerkingstrajecten vanuit ontspanning en meesterschap!

Excellente systeem interventies zijn de beste manier om met zelfvertrouwen en impact jouw potentie als team-, en organisatie ontwikkelaar voluit in te zetten en door te breken naar de top van de markt.

Tachles-opleiding-Circle of Excellence Level 1_ Advanced System Intervention Method

Circle of Excellence Level 1
Advanced System Intervention Method

Begeleid de meest succesvolle samenwerkingstrajecten vanuit ontspanning en meesterschap!

Excellente systeem interventies zijn de beste manier om met zelfvertrouwen en impact jouw potentie als team-, en organisatie ontwikkelaar voluit in te zetten en door te breken naar de top van de markt.

Je bent ervaren en ambitieus. Je hebt de nodige soul searching gedaan en geïnvesteerd je persoonlijke ontwikkeling.

Je opdrachtgevers hebben het volste vertrouwen in je, maar jij zelf hebt dat niet -of niet genoeg-.

Je bent kritisch op jezelf. Dit los je op door hard te werken.

Omdat je voelt dat je je volle potentie nog niet inzet ben je deep down niet meer tevreden met je aanpak. Wat vroeger prima werkte, vervult je niet meer.

Je wilt meer. The next level.

Jobbeke-de-Jong-tijdens-Tachles-Event

Ik vond het een mega spannende investering in mezelf. Maar ik ben nu halverwege en het is elke euro dubbel en dwars waard. Ik had al heel wat laagjes afgepeld. Nu komt alles samen en meer. Ik was al succesvol, maar ik ben zo ontzettend veel beter geworden in wat ik doe. Ik kan me nu met vertrouwen overgeven aan het proces van de groep. Ik werk veel minder hard en ik krijg veel betere resultaten. De groep begint echt te leven. Ze vinden het echt hele goede bijeenkomsten omdat ze zelf heel veel hebben gedaan. Ik houd er heel veel energie aan over en ik voel de warmte in mijn hart. En ja dat klinkt soft maar zo is het wel.

Antoinette Hoek - Senior Interventionist

Tachles-Jobbeke-de-Jong-Opleidingen-Interventiekunde

Je voelt aan alles dat je klaar bent om je volle potentieel in te zetten in jouw aanbod en aanpak.

Het liefst vanuit flow en contact.

Waarom?

 • Je wilt werken vanuit diep contact met jezelf en jouw essentie
 • Je bent klaar om moeiteloos te werken met maximaal resultaat
 • Je wilt de beste kwaliteit
 • Je weet dat je vanuit rust en stevigheid meer impact hebt
 • Je bent klaar om regie te nemen op je aanbod en contracten met opdrachtgevers
 • Je wilt een gezond, vitaal lichaam met een overvloed aan energie
 • Je wilt leven vanuit overvloed, niet vanuit schaarste

Vroeger was ik echt leeg na het begeleiden van een off site team sessie. Ik besteedde veel tijd aan de voorbereiding en sprak liefst iedereen individueel vooraf en erna. Tijdens de Circle heb ik geleerd hoe ik in mijn senioriteit kan staan. Na de 4e module was dit een besluit. Inmiddels kom ik binnen en pak ik mijn plek. Ik voel me rustig, zelfverzekerd en merk dat ik veel effectiever ben. Ik weet wat ik doe. Mijn plezier in het vak is zo enorm veel groter!

Dewi Lou - Transformation Coach

Alles voor jou gaat veranderen als jij systeem interventies gaat inzetten vanuit jouw volle vrije potentieel als interventionist in samenwerking

Ik twijfelde of ik in zou stappen door de hoge investering. Ik besloot het te doen vanuit het vertrouwen dat ik het er meervoudig uit zou halen. Wat ben ik blij met dat besluit! M’n hele agenda zit voor het komende jaar vol met de meest uitdagende opdrachten. En het is pas februari!

Caroline Dop - Zelfstandig interventionist

Ik heb veel meer energie over, ik ben effectiever omdat ik het nu echt anders aanpak. Mijn opdrachtgevers zijn bovendien vele malen tevredener met de opbrengst van de sessies die ik leidt. De telefoontjes die ik krijg met super tevreden opdrachtgevers zijn niet te tellen!

Marieke van Rhijn - Senior Verandercoach Gedrag en Leiderschap

De transformatie met de Circle of Excellence

 • Je wordt gezien als deel van de top team-, en organisatiecoaches van Nederland waardoor je wordt gevraagd bij directies en managementteams die werkelijk een grote transformatie willen doormaken en bereid zijn daarin te investeren
 • Je gaat staan voor je waarde en kwaliteit omdat je weet wat je impact is en dat je super goed bent in je vak
 • Je vraagt de hoogste tarieven en het is voor de klant logisch om te betalen
 • Je bent niet bang en onzeker maar open en benieuwd: "Bring it on! Ik kan elke arena instappen en ik ben niet stuk te krijgen!"
 • Je zet moeiteloos je volle potentie in waardoor je werk je geen energie kost, maar juist energie oplevert; je werkt vanuit jouw bron
 • Directie en MT leden bevelen je met enthousiasme aan in hun netwerk

De grootste winst van Circle of Excellence level 1 voor mij is dat ik gedrag binnen teams of naar mij als interventionist niet meer persoonlijk maak. Dat geeft zoveel meer rust waardoor ik kan blijven doen wat op dat moment nodig is i.p.v. dat ik ga fixen.

Ruben Lamboo - Founder Lamboost

Deze leergang is niet voor iedereen

Deze leergang is niet voor iedereen, daarom maakt een individueel gesprek vooraf altijd deel uit van de inschrijfprocedure.

De opleiding past niet bij jou als je:

 • Beginnend bent
 • Dit je eerste opleiding is in relatie tot coaching of begeleiding van personen of systemen
 • Nog niet klaar bent om lastig verdraagbare emoties zoals onzekerheid te verduren en to stay present to them
 • Nog niet bereid bent om je eigen belemmerende overtuigingen onder ogen te zien en te kiezen voor jouw leiderschap
 • Nog niet klaar bent voor een ware upgrade van jouw inzet als professioneel team-, of organisatiecoach

De opleiding Foundation System Intervention Method past in deze gevallen waarschijnlijk wel bij waar je staat.

Jobbeke-de-Jong-Tachles-Opleidingen-in-Interventiekunde

De grootste winst van Circle of Excellence level 1 voor mij is de innerlijke rust die het me gegeven heeft. Ik voel vertrouwen en mijn aanbod is nu steviger. Stevig, omdat het gaat om duurzaam effect en daar ga ik vol voor.

Evert van de Hesseweg - Zelfstandig Interventionist Team EEF

System Intervention Method

In de System Intervention Method (SIM) komen systeemdenken en systemisch kijken samen in één aanpak.

Jij leert duurzaam interactiepatronen doorbreken passend bij de systeemontwikkelfase van het taaksysteem waarmee je werkt.

Je leert je volle potentie benutten: vanaf het eerste contact met je opdrachtgever. Dit helpt om een traject met impact te contracteren en zo al vanaf het begin die condities te scheppen samen die het hoogste rendement uit de investering mogelijk maakt voor je opdrachtgever.

Je leert hoe je de beschikbare potentie of energie van het systeem richt en vrijmaakt ten dienste van het gezamenlijke resultaat. Optimale samenwerking is het voertuig. Het resultaat is een toegenomen autonomie, optimaal resultaat en onderlinge verbinding tussen de leden van het systeem.

In het programma leer je al je waarneming en interventies te richten op het geheel (het team, afdeling of organisatie) en de patronen van gedrag, in plaats van op de afzonderlijke onderdelen (de individuen of sub teams).

Dit is een absolute voorwaarde voor succesvolle samenwerking ontwikkeling.

Wel koppelen we de psychologie van het individu aan die van het taaksysteem zodat individueel gedrag begrijpelijk wordt in de context van het taaksysteem als geheel.

Zelfregulatie

De innerlijke plek vanuit waar je je interventie doet maakt het verschil tussen een interventie met werkelijke impact, of een interventie die onbedoeld ineffectieve patronen versterkt.

Middels zelfregulatie leer jij in een turbulente context en systeemdynamiek, zelf present te blijven met aandacht en daarbij keer en keer opnieuw die interventie te kiezen die het taaksysteem in een duurzaam leerproces uitnodigt.

Je leert hoe je stopt met fixen, redden, leiden, harmoniseren, betoveren, zorgen, trainen, adviseren, enzovoorts als dat niet dienend is aan het leerproces en het contract.

Je ontdekt hoe je met seniore stevigheid, vertrouwen en rust precies dat doet wat nodig is. En je ziet dat het werkt.

Voor de Circle twijfelde ik nogal eens aan mezelf ondanks mijn ervaring en expertise. Ik durf nu te zeggen dat ik me echt senior voel in mijn rol als Interventionist!

Maaike Huisman - Zelfstandig Teamcoach en trainer

Meer informatie over deze opleiding

De doorlooptijd van de opleiding is ongeveer 10 maanden. Alle opleidingsmodules en sessies vinden plaats in 's Graveland.

Wil je meer lezen over de opleiding? In de brochure vind je o.a. informatie over:

 • Je leeropbrengst
 • De doelgroep van deze opleiding
 • De opbouw van het programma - Met o.a. vijf opleidingsmodules, intervisie- en oefensessies, individuele coaching en ondersteuning, online supervisies en meer
 • Werkwijze en studiebelasting
 • Asessment
Tachles-opleiding-Circle-of-Excellence-Level-1

Ik was soms na afloop van een lastige sessie nog dagenlang gespannen en pijnlijk kritisch op mezelf. Inmiddels neem ik mezelf serieus. Ik ben vakspecialist.
Ik durf nu stevig regie te nemen, al vanaf het begin. Het effect is heel positief, klanten zijn enthousiast en ik heb ons nieuwe aanbod al veel verkocht sinds de leergang.
Het werk geeft veel meer energie en het is echt veel leuker geworden omdat het team zelf echt aan het werk gaat en zichtbaar ontwikkelt.
Ik ben er super blij mee!

Corinda van der Wal - Interventionist

Tachles-opleidingen-in-Interventiekunde-en-teamprogrammas

Ben jij klaar voor jouw Excellence?

Verheug je je op het vooruitzicht voluit jouw potentie in te zetten en te gaan voor jouw excellence? Tijdens een Transformation Call springen we samen de diepte in en verkennen we je huidige belemmeringen, je gedroomde plek als interventionist en kijken we of jij en de Circle of Excellence bij elkaar passen.

Ik geef je aan welke kansen ik voor je zie en wat je kunt doen om vanuit jouw excellence als interventionist stevig in je praktijk te staan.

Heb je Level 1 al gevolg? Dan is er speciaal voor jou een vervolg, de Circle of Excellence Level 2.

Ik heb zooooveel wijsheid en inspiratie opgedaan de afgelopen dagen van de leergang, ben er helemaal blij van!

Jessica Hoogeland - Leidinggevende

Veelgestelde vragen