#49 Een lekker potje drama!

We doen allemaal wel aan ‘drama’ denk ik… Niet omdat we er zo van genieten, maar omdat het bijna niet te doen is om niet aan drama te doen…

Er is echter wel een verschil tussen drama en pure emoties, daar gaat deze week de podcast over. Wij als begeleiders moeten kunnen werken met emoties én drama kunnen herkennen als iets anders.

Waarom? Omdat werken met emoties voor ware ontwikkeling en groei kan zorgen, en drama altijd meer van hetzelfde is (en daarom ook best lekker kan zijn).

Wil jij je onderscheiden in je kwaliteit, je expertise en de duurzaamheid van je interventies? Op het hoogste level interventies doen in plaats van clichés blijven bezigen?

Wil jij ook groeien als begeleider van samenwerking? We bieden verschillende opties om je impact te vergroten.

De meest veilige plek die ik je aanraad is onze online masterclasses: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Grip op Samenwerking⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠.

Voor de die hards hebben we de ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠One Day Workshop⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ waarin je zelf echt meer de – ongemakkelijke maar leuke – ervaring instapt. Met de code oneday krijg je nog een hele fijne korting op investering ook!

Interessant? Deel dit bericht met je netwerk

Dit bericht delen

Ons volgen

Nieuws ontvangen?

Voer je naam in
Vul een geldig e-mailadres in.
Er ging iets niet helemaal goed. Controleer je invoer en probeer het opnieuw