#21 F*ck it! Ik doe het gewoon…

Vanaf 2024 organiseer ik 4 keer per jaar de ⁠one day workshops⁠! Speciaal voor ervaren team-, en organisatieveranderaars een hele dag waarin we duiken in systeemdenken en zelfregulatie als fundament onder excellente systeem interventies. Als podcast luisteraar heb ik een aantrekkelijke korting op inschrijving voor je wanneer je de code oneday gebruikt bij je inschrijving.

Jezelf opnieuw en opnieuw uitvinden; I love it. Ik houd ervan om het zelf te doen, en om het anderen te zien doen, en om anderen te inspireren om zichzelf in steeds grotere versies van zichzelf te leren kennen.

En dat vraagt guts. Als je groeit, verander je en verandert alles om je heen met je mee. Soms is het onze mind die ons ervan weerhoudt om de beweging ook echt te maken. Dan stellen we het nog even uit, lopen een extra blokje om.

Maar áls we dan de uitgestelde sprong wagen; dan komt er een enorme bak aan levensenergie en creatie energie vrij. We staan weer volop aan in het leven.

Dit proces zelf goed in de vingers en ervaring hebben is een belangrijke succesfactor in het begeleiden van groei -expansie- bij anderen en bij systemen.

Deze week in de podcast!

Interessant? Deel dit bericht met je netwerk

Dit bericht delen

Ons volgen

Nieuws ontvangen?

Voer je naam in
Vul een geldig e-mailadres in.
Er ging iets niet helemaal goed. Controleer je invoer en probeer het opnieuw