Opleidingen

Sinds 2019 bieden wij opleidingen in de interventiekunde aan. Al onze opleidingen zijn gestoeld op het systeemdenken en systemisch gedachtengoed.

Opleidingen-Tachles

Basis Interventiekunde

Een taaksysteem is een groep mensen met een gezamenlijke doel. Zodra we ons in taaksystemen organiseren zoals in een team, afdeling of organisatie als geheel, verandert er iets. We zijn niet alleen meer een individu, maar we zijn lid van een taaksysteem.

We komen onbewust in een krachtenveld terecht dat van enorme invloed is op ons gedrag, onze gedachten en onze gevoelens. We kunnen niet anders!

Begrijpen hoe dit krachtenveld werkt en ook jou beïnvloedt is de basis voor interventies die verschil maken.

Meer informatie

Interveniëren met Impact

Je bent ervaren in het begeleiden van samenwerkingsprocessen in organisaties. Je bent teamcoach, leidinggevende, HR professional of consultant: kortom interventionist in taaksystemen.

Het doel is steeds het taaksysteem te faciliteren in het ontwikkelen van de samenwerking en autonomie zodat met plezier de beste resultaten gehaald worden.

Je hebt al veel geïnvesteerd in je eigen ontwikkeling en bent klaar om jouw expertise naar een hoger niveau te tillen. Van medior naar senior niveau. Je zoekt daarmee naar een perspectief dat jou helpt veel meer rendement uit je interventies te halen.

Je wilt van maximale waarde zijn voor jouw opdrachtgevers of de organisatie waarin je werkt. Je weet dat harder werken hierin niet het antwoord is. Je bent daarin nieuwsgierig naar systeemdenken en systemisch kijken als perspectief om de dynamiek in een organisatie te doorgronden en functioneel te beïnvloeden.

Meer informatie

Lerende Meesterschapsgroep

Interveniëren met Impact vraagt moed, doorzettingsvermogen en diepgaand inzicht in de principes die werkzaam zijn in alle menselijke taaksystemen.

De organisatie of het team zal je impliciet en onbewust uitnodigen op de plek waar je zo min mogelijk overhoop gooit. Met andere woorden: “help ons, maar verander ons niet!”

Transitie kost immers een hoop energie en is ontregelend in het begin.

Meer informatie

"Alleen ga je sneller. Samen kom
je verder. 'n Cliché, maar waar."