Aanmelden voor een vrijblijvend verkenningsgesprek

Wil jij je interventiekracht vergroten in het faciliteren van samenwerkingsprocessen? Heb je behoefte aan het verdiepen van je kennis en vaardigheden op dit gebied? Zoek je nieuwe inspiratie? Tijdens een verkenningsgesprek verkennen waar je nu staat in je werk met groepen en welke doorbraak jij hierin wil maken. We onderzoeken we waar je nu staat in relatie tot het faciliteren van samenwerking en wat je hierin wil bereiken.

We gaan daarbij de diepte in en sluiten aan bij je innerlijke drijfveren. Aan het einde van het gesprek heb jij helder wat passende volgende stappen zijn om jouw gewenste expertiseniveau én invulling daarvan in jouw werkcontext te realiseren.

Dit gesprek is zeer geschikt voor jou als je:

  • Ervaren teamcoach, coach, trainer, consultant, HR professional bent; dagelijks bezig met het verkrijgen van resultaat uit samenwerking;
  • Leidinggevende bent en zoekt naar manieren om de verantwoordelijkheid bij het team te krijgen;
  • Met minder inspanning optimaal resultaat uit samenwerking wil halen;
  • Systeemdenken en systemisch kijken als basis voor interventies in de onderstroom gebruikt of wil gebruiken.

In deze telefonische sessie van ongeveer 30 minuten:

  • Krijg je scherp welke belemmeringen je er van weerhouden om de juiste interventie te doen;
    Leer je welke stappen belangrijk zijn om tot een interventie te komen die het team helpt tot maximaal resultaat te komen;
  • Verkennen we samen welke strategie jou kan helpen je vrij te voelen om die interventies te doen die verschil maken en snel resultaat opleveren.
  • Na het insturen van onderstaand formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Ben je klaar voor jouw doorbraak in het begeleiden van samenwerkingsprocessen en je wil verkennen wat jouw volgende stap zou kunnen zijn?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel direct 06 - 13 025 540.

Opleidingen-Tachles

"Het leiderschap steunen,
maakt de organisatie krachtiger."