Aanmelden voor een vrijblijvend verkenningsgesprek

Wil jij je interventiekracht vergroten in het faciliteren van samenwerkingsprocessen? Heb je behoefte aan het verdiepen van je kennis en vaardigheden op dit gebied? Zoek je nieuwe inspiratie? Tijdens een verkenningsgesprek verkennen waar je nu staat in je werk met groepen en welke doorbraak jij hierin wil maken. We onderzoeken we waar je nu staat in relatie tot het faciliteren van samenwerking en wat je hierin wil bereiken.

We gaan daarbij de diepte in en sluiten aan bij je innerlijke drijfveren. Aan het einde van het gesprek heb jij helder wat passende volgende stappen zijn om jouw gewenste expertiseniveau én invulling daarvan in jouw werkcontext te realiseren. Een verkenning duurt ongeveer 45 minuten.

Wat mag je verwachten

Tijdens de verkenningssessie gaan we direct de diepte in. Het is in die zin een coachgesprek dat inzicht oplevert, ook als je besluit nog even niet in actie te komen. Het is voor ons ook een moment om samen met je te kijken of je vraag past binnen ons aanbod, of dat we doorverwijzen naar een andere opleider of bureau.

Wat mag je van het gesprek mag verwachten:

  • Verdiepend inzicht in je ontwikkelvraag en gewenst niveau van expertise als interventionist;
  • Verdiepend inzicht in actuele belemmeringen in relatie tot je impact als interventionst ;
  • Helder zicht op welke stappen jou helpen de stap te nemen van je huidige praktijk naar je gewenste expertiseniveau en bijbehorende impact.

Ben je klaar voor jouw doorbraak in het begeleiden van samenwerkingsprocessen en je wil verkennen wat jouw volgende stap zou kunnen zijn?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Opleidingen-Tachles

"Het leiderschap steunen,
maakt de organisatie krachtiger."